Respons på mine arrangementer

Michael er super underholdende og humoristisk. Vi genkender jo de fleste ting han udpeger, men når det serveres med humor, er vi måske mere modtagelige til ironi og selverkendelse 😉

– Powerjobsøgerne, Fredericia

Humoristisk og kreativ
Med stor humor og megen kreativitet gjorde Michael Grankvist koret bevidst om det kropslige udtryks betydning

– Korleder, Billund

Vi havde et par timer med en masse grin og også selvrefleksion.
Michael formåede både at underholde og lære fra sig.

– Sygeplejerske, Thyregod

Til vores firmaarrangement havde vi booket Michael i 1½ time til at fortælle om kropssprog og nonverbal kommunikation.

Michael var autentisk og aktuel i sine eksemplificeringer, så alle kunne genkende elementer fra de karikaturer han fremviste. Samtidig var der meget god læring i, hvordan kropssproget påvirker os, som vi blandt andet kan bruge fagligt i vores hverdag. 

Det var en god kombination af, at Michael brugte sine evner som skuespiller til at understrege sine pointer, og at han samtidig fik inddraget os som tilhørere, så vi også kom op af stolene.

Vi fik både aha-oplevelser og rigtig gode grin, og var virkelig godt underholdt.

– Socialrådgiver, Skive

Michael Grankvists foredrag om kropssprog kan bestemt anbefales. Det var både sjovt og lærerigt, og det var super, at vi alle sammen kom op af stolene og lavede øvelser. 

Vi er meget spredt rent opgavemæssigt i vores klub, så somme tider er det svært at finde på noget, der kan appellere til alle, men kropssprog inkl. øvelser serveret med en god portion humor var et hit!

Hertil skal det nævnes at det var meget nemt og enkelt med booking og korrespondance direkte med Michael, så det var let at få arrangementet stablet på benene.

– Kommunikationsmedarbejde, Aalborg

Workshoppen i kropssprog var både sjov og lærerig.

– Pædagog, Thyregod

Vores kursister var meget tilfredse med din workshop – og efterspurgte mere 

– Fagforeningskonsulent, Fredericia

Et inspirerende og underholdende foredrag, som både satte gang i lattermusklerne og gav stof til eftertanke. Michael Grankvist har en rigtig god kontakt med sit publikum, ikke mindst takket være sit levende kropssprog

– Jobkonsulent, Grenå

Hvor var det godt. Der var rigtig meget at spejle sig i og mange sjove eksempler. Jeg var vild med mandens brug af tommelfingertricket…

– Loge-foredrag, Fredericia

Jeg syntes det var rigtig godt. Og har hørt mange positive tilbagemeldinger fra andre.

– Firmafest, Esbjerg